Paintball Girona - Sant Pere Pescador

Paintball Far West de Sant Pere Pescador - Costa Brava


Paintball Costa BravaDisposem de 3 camps de joc de temàtica diferents i variats obstacles on protegir-se. Podeu gaudir de partides nocturnes ja que, com a novetat, també disposem il·luminació en les zones de joc.

Perfecte per a festes d'aniversari, comiats de solter/a, festes d'associacions esportives i per al foment de l'esperit de grup en equips empresarials

La pintura està basada en olis vegetals i és soluble en aigua.Galeria de tir

Paintball Costa BravaFes pràctiques a la nostre galeria de tir, on trobaràs punts d’impacte grans petits, estàtics i mòbils, quan més practiquis més milloraràs la teva punteria!


Preus: 5€ / 50 boles

Què és el Paintball?

El paintball (en català 'bola de pintura') és el joc en què els participants usen marcadores accionades per aire comprimit per disparar petites boles als jugadors de l'equip adversari. Quan aquestes boles impacten sobre algú o algun obstacle s'obren i alliberen pintura del seu interior. És un esport segur i divertit.

Normalment en una partida de paintball s'enfronten dos equips amb la finalitat d'eliminar a tots els jugadors de l'equip contrari o completar un objectiu (com capturar una bandera o eliminar l'adversari). És un joc d'estratègia i per arribar a aconseguir l'objectiu fa falta audàcia, precisió,valentia, habilitat, confiança i control personal entre altres; Sempre en un ambient segur i amigable.
Paintball Costa Brava
El nombre de boles de pintura disparades durant una partida varia segons la modalitat de joc i d'un jugador a un altre. Durant tot el transcurs dels jocs, els grups seran acompanyats per un monitor, el qual, abans d'iniciar la partida els hi explicarà les regles i les normes del joc.

L'EMOCIÓ ESTÀ‚ ASSEGURADA!!! :)


ENLLAÇOS