Combat Laser de Sant Pere Pescador - Girona

Combat Laser de Sant Pere Pescador - GironaCombat Laser Girona

Si el que busques és una autèntica diversió, acció i missions difícils, amb material d'últim model, en un entorn que et motivarà molt més i on cremaràs més calories que a qualsevol gimnàs, el que més et convé és provar Combat Laser.

Combat Laser és una activitat en directe i completament nova, plena de reptes i de sensacions noves, creada en el marc dels jocs de combat i tàctics.

Els participants en els jocs de Combat Laser entren en missions simulades de combat extraordinàriament realistes, anomenades Live-Plays, de manera individual o per equips.

S'hi pot venir amb la colla d'amics i amigues o en grups organitzats.

Perfecte per a festes d'aniversari, comiats de solter/a, festes d'associacions esportives i per al foment de l'esperit de grup en equips empresarials

Combat Laser GironaAquest joc es converteix en una versió portada a la realitat dels jocs d’ordinador en línia de guerra simulada. Les nostres missions posen a prova la capacitat individual dels participants, combinada amb la flexibilitat per actuar en equip i l’estratègia, per defensar o atacar una base, rescatar ostatges, protegir un VIP o altres situacions simulades.

Disposem d’armament simulat, reproduccions sofisticades, amb un aspecte, pes i dimensions que igualen els de l’armament original. Amb so realista, però sense cap mena de projectils. Les nostres armes tenen una gran precisió de fins a 150m Els jocs són segurs, nets i sense dolor ni màscares protectores Són divertits per a homes, dones i nens o nenes de qualsevol forma física.

Les marcadores de Combat Laser aconsegueixen una gran precisió amb un llum vermell, un modern sistema integrat. A diferència de les marcadores amb boles de pintura, les armes de joc de Combat Laser disparen impulsos de rajos infrarojos, completament segurs, nets i sense cap mena de dolor, amb una gran precisió i a llarga distància.

ENLLAÇOS