FUTBOL TOTAL - Sant Pere Pescador - Costa Brava

FOOTBALL TOTAL - Sant Pere Pescador - Costa Brava

QUÈ HE DE PORTAR?
- Calçat esportiu per jugar a futbol
- Roba esportiva

PREGUNTES FREQÜENTS
- Per jugar en gespa natural, es obligatori portar botes amb tacs? No. Pots portar el calçat que tinguis però tenint en compte que és obligatori jugar calçat, si és amb tacs, millor. NO està permès jugar sense calçat a excepció de la pista de sorra.


Futbol 5/7

futbol total  Costa Brava Si t'agrada jugar a futbol i encara t'agrada més fer-ho sobre gespa natural, no pots perdre l'oportunitat de venir a jugar als nostres camps.

Quatre terrenys de joc amb gespa natural. Lloguers, tornejos, campionats, lligues, etc. Qualsevol motiu és bo per venir a jugar i passar una bona estona amb la teva gent.
Futbol 3x3

futbol total  Costa Brava El futbol més explosiu que podràs trobar. Tancats en una pista de gespa artificial, els tres participants de cada equip faran ús de la seva tècnica aprofitant les parets i l’avantatge de no tenir porter. Tot i ser parts de joc de 6 minuts, a l’acabar no t’ho semblaran, ja que el desgast físic és molt elevat.

Aguanta i sigues el rei de la pista!

Experimenta la dificultat de moviment sobre els nostres camps fets amb sorra de platja. Practica el Futbol Platja o el Volei Platja, o combina aquests dos esports fent Futvolei.


a