Futbol Mini Golf a Girona - Sant Pere Pescador

Futbol Mini Golf a Sant Pere Pescador - Costa Brava

futbol_golf  Costa BravaQUÈ ÉS EL FUTBOL MINI GOLF?

El Futbol Mini Golf és una activitat esportiva que es pot jugar de manera individual o en equip. L'objectiu de l'activitat és arribar amb la pilota des del punt de sortida fins el forat marcat amb la bandera en els mínims tocs possibles. És un esport per a tothom i per a totes les edats.

Cada zona té marcada la seva dificultat mitjançant la referència Par. El Par és el nombre de cops teòrics necessaris per tal de completar cada zona. Aquesta és una mesura tècnica orientativa sobre el nivell de cada forat. El Par concret que té cada forat oscil.la entre 2 i 8 cops.


futbol golf sant pere pescadorEn arribar a les instal.lacions, a recepció es proporciona al client una pilota, una taula de joc i un bolígraf per poder anotar els cops necessaris per completar cada forat. La pilota de cada participant serà d'un color diferent per tal d'evitar confusions entre els jugadors. És aconsellable portar roba còmode i calçat esportiu.

El temps aproximat per completar el recorregut és d'una hora aproximadament, depenent sempre de la rapidesa o el nombre de jugadors que tingui el grup.

És us esport segur, fàcil d'entendre i de practicar; ideal per jugar amb els amics, la família o els companys de feina!